Ware kleuren in de COVID-19 crisis
Lees hier ons online aanbod

Team

Wat startte als de samenwerking tussen twee gelijkgestemde consultants, is nu een coöperatie van diverse specialisten. Mét een gezond snuifje guerilla goodness.

Hoe het allemaal begon

We schrijven 2001. Lisa en Herwig leren elkaar kennen als consultants. Na een management buy-out denken ze: ‘Wat zij doen, doen wij beter’. Zo gezegd, zo gedaan: ze gaan samenwerken onder de naam True Colours. De leergierigheid en experimenteerbereidheid van de academische en wetenschappelijke sector trekken hen aan, maar ze blijven ook actief voor bedrijven, overheid en social profit.
De reden? De waardevolle kruisbestuiving tussen die diverse sectoren. Al snel is er teveel werk voor twee en richten ze een coöperatie op. Het doel: co-ondernemerschap bevorderen en experimenteren met de ICA-principes. Intussen telt het True Colours-team diverse specialisten met een sterke True Colours-identiteit én een heldere eigen focus. Samen kunnen we meer!

Onze guerillero’s

Lisa Boelaert

Na een master Organisatiepsychologe startte ik bij Coopers & Lybrand als HR-professional. Enkele jaren later werd ik extern adviseur bij Bekaert Stanwick. De samenwerking tussen ingenieurs en menswerkers daar bracht me in de ban van change. Als jonge mama startte ik nadien bij KU Leuven in HR, het begin van mijn passie voor de academische wereld.

En toen was het tijd voor iets volledig nieuws: zelf ondernemen met True Colours, gesterkt door mijn ervaring, tal van opleidingen en talloze boeken. Leiderschapsprogramma’s, organisatie- en cultuurverandering, coaching, conflictbemiddeling enz. in diverse sectoren: nooit is dat ‘hetzelfde’. Ook leid ik True Colours en begeleid ik nieuwe collega’s.
LinkedIn

Mien Gheysens

Na mijn studies Handelsingenieur en Industrieel Ingenieur Biochemie volgde ik opleidingen zoals oplossingsgerichte therapie, coaching, teamcoaching, oplossingsgerichte coaching, veerkrachts- en vitaliteitscoaching. Het doel? Werken rond veerkracht, effectiviteit en persoonlijk leiderschap

Met certificaten DISC, Enneagram en kernkwadranten en een diploma HRM breidde ik mijn werkveld daarna uit naar teamoptimalisatie, communicatie, productiviteit en samenwerking. Mijn focus ligt dan ook op de begeleiding van teams en groepen.
LinkedIn

Herwig Deconinck

Als pedagoog ging ik aan de slag bij een bank, om dan via de socio-culturele sector terecht te komen in de HR-wereld. In 2003 werd ik zelfstandig consultant en in 2006 richtte ik met Lisa True Colours op. Onze drijfveer? Mensen, teams en organisaties in beweging krijgen door dingen verrassend anders te doen en steeds weer te zoeken naar wat wél zou kunnen.

Uit tal van opleidingen, boeken, artikels en telkens nieuwe ervaringen haal ik de mosterd om voor elke klant een uniek antwoord te vinden. Ik begeleid veranderingsprocessen vanuit mijn ervaring in lean en procesoptimalisatie en mijn fascinatie voor IT. Daarnaast leid ik True Colours en begeleid ik nieuwe collega’s.
LinkedIn

Sara Leysen

Om inzicht te krijgen in wat mensen nodig hebben om hun potentieel te ontwikkelen, studeerde ik Klinische Psychologie. Ik werkte een hele tijd in de hulpverlening en raakte toen gepassioneerd door Verbindende Communicatie. Ook latere opleidingen stonden in het teken van mijn drive om het verbindend vermogen van mensen en teams te verhogen.

Vandaag geef ik training, coach ik mensen en begeleid ik teams en organisaties in diverse sectoren. Mijn favoriete thema’s? Samenwerking, autonome teams en leiderschap.
LinkedIn

Wendy Van den Bulck

Als Germaniste zette ik mijn passie voor communicatie en menselijke relaties 14 jaar lang in als lerares Nederlands, Engels en Duits. In 2006 kreeg die passie een nieuwe vorm: na een opleiding startte ik met begeleiding via paarden, op basis van lichaamstaal. Dat bracht me de enorme meerwaarde bij van leren-in-actie: doen beklijft meer dan begrijpen! 

Oplossingsgericht werken werd – tal van opleidingen later – een tweede pijler en de rode draad in specialisaties als ervaringsleren, leiderschap en communicatie. Zo werkte ik een concept uit rond Ladingloze Communicatie, een oplossingsgerichte leiderschapstaal. Sinds 2018 ben ik partner binnen True Colours.
LinkedIn

Zin om met ons aan de slag te gaan?

We brengen verandering bij jezelf, in je team en in je organisatie. Heb je vragen of wil je een vrijblijvend gesprek? Stuur een mailtje (hello@truecolours.be) of bel LisaHerwig of Wendy op.