Gezocht: Trainers die deelnemers kleur helpen bekennen

Sterke
wetenschappers.
Schitterende
leiders.

We are your partner in crime!

Sta je voor uitdagingen bij jezelf, in je team of organisatie? Kies een partner in crime die de academische en wetenschappelijke wereld door en door kent. Wij werken evidence based en zetten jou op weg naar inzichten, tools en experimenten die patronen doorbreken, vernieuwing brengen en tastbare resultaten opleveren

Voor jezelf

Of je nu een PHD-student, postdoc, ZAP, docent of ATP bent of een bestuursmandaat opneemt, je wil je rol (nog) beter invullen, uitdagingen aangaan en voluit aan het roer staan. Wij zetten jou op weg naar sterker (zelf)leiderschap. Je omarmt je mandaat, krijgt vernieuwende ideeën en gaat buiten met een heldere visie en experimenten voor je toekomst.

Voor je team

Onderzoeksgroep, vakgroep, dagelijks bestuur, kernteam, bestuursploeg, administratief of laboteam? Teams met een wisselende samenstelling, teamleden die soms de nadruk leggen op hun eigen project of carrière, teamleiderschap dat vooral niet-hiërarchisch is, … Wat de uitdagingen van jullie team ook zijn, reken op ons om ze samen aan te pakken.

Voor je organisatie

Als (vice)rector, decaan, academisch beheerder, faculteitsdirecteur of verantwoordelijke personeel wil je vooruit met je instituut, universiteit of hogeschool. Van visie/missie over cultuur tot organisatiemodel: als voorkeurspartner voor de sector van universiteiten, onderzoeksinstellingen en hogescholen maken we je vraag glashelder en vinden we samen het antwoord.

Waarom klanten voor ons kiezen?

Credibiliteit verzekerd

We werken evidence based, met een beperkte set zorgvuldig gekozen modellen die hun succes bewezen hebben.

Gedurfde, disruptieve oplossingen

Een stevige dosis guerilla goodness, patroon­doorbrekende experimenten en care­frontation: daar staan we voor.

Snel zicht- en bruikbare resultaten

We zijn implementatie­consultants met een focus op concrete doe-het-zelf­resultaten, afgestemd op waar jullie naartoe willen.

Academic Leadership Journey

Academic Leadership Journey:  neem contact op voor meer informatie over Level 1 en Level 2