Coaching

Scherpe focus

We werken gericht aan de uitdagingen & doelstellingen die de coachee vooropstelt samen met zijn/haar leidinggevende. Samen definiëren we wat momenteel goed loopt en dus versterkt moet worden, waar de uitdagingen liggen, hoe jullie in de realiteit zullen vaststellen dat deze worden ingevuld en welke resultaten hierdoor zullen bereikt worden.

Eigen krachten en kleuren (her)ontdekken

Tijdens onze coaching dagen we je uit om je toekomst zelf in handen te nemen. Geen analyse van de oorzaken van de uitdagingen waar je voorstaat. Hoe beter je de oorzaken begrijpt, hoe meer reden van bestaan moeilijkheden krijgen. Wel leren uit momenten waarop het wel lukt, zoeken naar dingen die werken, nieuwe praktijken uitwerken, uitproberen en nabespreken. We helpen je de moed verzamelen om steeds opnieuw kleine stappen te zetten en vastgeroeste patronen te doorbreken, ook in die situaties waarin dat niet evident is.

Spiegelen

We nemen als coach de rol op van spiegel, confronteerder, lastige-vragen-steller en bezorgde begeleider. We bouwen steeds verder op de antwoorden die jij als coachee zelf vindt en uitwerkt.  Waar het nuttig is, geven we hierbij inhoudelijke en praktische adviezen, als inspiratie voor nieuwe praktijken. Tussen de coachingsessies door kan je bij ons via telefoon of email terecht voor ehbo bij incidenten: geen doekje voor het bloeden, wel een klankbord om je eigen antwoorden te vinden.

Guerilla goodness: kleine experimenten

Dankzij onze oplossingsgerichte aanpak, vind je als coachee in elke sessie concrete inzichten en praktijken waarmee je aan de slag gaat en waar we in de volgende sessie op terugkomen.  We dagen je uit om niet-helpende gedachten en overtuigingen uit te dagen, nooit gedurfde gedragingen een kans te geven, vaste patronen te verlaten. Kortom jezelf te verrassen, uit balans te brengen en zo nieuwe, beter-werkende patronen te installeren.

Tanksessies: kom bijtanken op een coachingsessie

Coaching hoeft niet altijd deel uit te maken van een langer lopend traject. Tanksessies zijn een formule die we uitgewerkt hebben om in 1 sessie meteen te zoeken naar antwoorden op jouw uitdagingen. Zie het als een klankbordsessie, ideeën en oplossingen komen uitwerken, kritisch samen een blik gooien op een bestaande situatie ... De True Colours coachen brengen al hun ervaring, ideeën en coachingsvaardigheden in om je tijdens de sessie vol te laten tanken.

Boek nu!

Boek nu je tanksessie op onze boekingssite. Meer informatie over onze aanpak en prijzen vind je in deze folder.

1-3MIRROR